Om oss

Helen& Anders

Anders är Mr Lantbrukare och arbetar heltid på gården. När han inte kör traktor i jobbet gör han det på fritiden med sina veterantraktorpolare i vtv96. I traktorn följer gärna ett eller två barn med. Alla tre får inte plats...

Helen jobbar deltid som lärare i svenska som andraspråk och har magisterexamen i ämnet. Hon fixar med hemsidan och facebooksidan och är med i arbetet på gården så gott hon hinner.

Desiree:

Äldsta dottern och en riktig stora syster som hjälper till att hålla koll på småttingarna. Världens charmtroll som alla vill vara med. Föddes på juldagen, allt för att känna sig speciell.

Desiree är en hängiven supporter till Anders veterantraktorförening och följer gärna med på alla deras evenemang.

Ingrid:

fantasin men också omtanken personifierad. Det finns ingen som kan få en sten och en kvist till att bli en så fantastisk fantasivärld som Ingrid. Hon är helt i sin egen värld och bygger upp relationer mellan gafflar och knivar som pratar och leker med varandra genom måltiderna.

Hon älskar att leka med sina barbiedockor och att ta hand om lillebror. En riktig mellansyrra. 

Axel:

Minstingen. Han har varit med lite på en höft under sitt liv och får bara hänga på i syskonens vilda lekar. Han är envis och har familjens hetaste temperament. När han inte får som han vill talar han om det för alla som har öron ända från Båstad upp till Kungsbacka. Han är fullständigt maskinfrälst framförallt om det är maskiner med kranar, klor och grävaggregat och låter gärna barbiedockorna köra skotern med stockar eller gräva i sandlådan. 

Han älskar elektronik och kallas för den lille elektrikern hemma.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)