Om oss

Helen& Anders

 

Anders är Mr Lantbrukare och arbetar heltid på gården. När han inte kör traktor i jobbet gör han det på fritiden med sina veterantraktorpolare i vtv96. I traktorn följer gärna ett eller två barn med. Alla tre får inte plats...

Helen jobbar deltid som lärare i svenska som andraspråk och har magisterexamen i ämnet. Hon jobbar på skola 60% och resten av tiden på gården och framförallt med gårdsbutiken. Det är också hon som fixar med hemsidan och facebooksidan. 

 

Desiree:

Äldsta dottern och en riktig stora syster som hjälper till att hålla koll på småttingarna. Världens charmtroll som alla vill vara med. Föddes på juldagen, allt för att känna sig speciell.

Desiree är en hängiven supporter till Anders veterantraktorförening och följer gärna med på alla deras evenemang även om hon börjar tycka att hon är för stor. Hennes största intressen är design, fotografering, och konst. Hon går på kulturskolan två gånger i veckan och har redan bestämt sig för att gå estetiskt program på gymnasiet med inriktning på bild och formgivning.

Ingrid:

fantasin men också omtanken personifierad. Det finns ingen som kan få en sten och en kvist till att bli en så fantastisk fantasivärld som Ingrid. Hon är helt i sin egen värld och bygger upp relationer mellan gafflar och knivar som pratar och leker med varandra genom måltiderna. Det roligaste som finns är att spela teater framför kameran och att sjunga och dansa. Hon älskar att uppträda och sjunger fantastiskt. Pianot spelar hon på varje dag. En riktig musiker.

Hon älskar att leka med sina barbiedockor och att ta hand om lillebror. En riktig mellansyrra. 

Axel:

Minstingen. Han har varit med lite på en höft under sitt liv och får bara hänga på i syskonens vilda lekar. Han är envis och har familjens hetaste temperament. När han inte får som han vill talar han om det för alla som har öron ända från Båstad upp till Kungsbacka. Han är fullständigt maskin och bilfrälst framförallt om det är maskiner med kranar, klor och grävaggregat och monstertrucks och låter gärna barbiedockorna köra skotern med stockar eller gräva i sandlådan.

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)